Molto Luce

Molto Luce

There is no translation available.

Oorsprong: Oostenrijk
Website: www.moltoluce.com

Molto Luce, gestart als groothandel, is sinds de oprichting in 1981 werkelijk gepassioneerd door licht. Sinds 2002 is Molto Luce zelf begonnen met het ontwerp en productie van een eigen verlichtingsgamma, deze beslissing was een belangrijke stap in de evolutie van het merk. Voor het ontwerp en design werken ze samen met de grootste verlichtingsarchitecten en buereaus zoals: Serge & Robert Cornelissen, OZ Lighting, Rainer Mutsch, Peckal & Partners – Jürgen Krammer,... Uitgedaagd door de balans tussen licht en donker, in combinatie met fucntionaliteit en design maakt van ieder verlichtingsarmatuur een kwalitatief pronkstuk.

Vandaag telt Molto Luce meer dan 300 medewerkers, heeft het zeven vestigingen en staat het internationaal bekend als een succesvolle en betrouwbare verlichtingsspecialist.

Molto Luce is een innovatief bedrijf die steeds inspeelt op de laatste ontwikkelingen en trends in de verlichtingswereld.

Raadpleeg hun catalogen en laat u verleiden door hun unieke verlichtingsarmaturen.
Molto Luce beschikt ook over aparte catalogus met een basis gamma verlichtingsarmaturen: Light & Style.

U kan als professionele lightshop dit uniek gamma verdelen! Contacteer ons vrijblijvend voor informatie en condities via Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Be-Lighting Concept is voor België en Luxemburg de exclusieve agent van Molto Luce.

 

 

TÉLÉCHARGEZ LES CATALOGUES

Curieux de découvrir notre newsletter ? Restez au courant de nos nouveaux produits, projets et actions.