Castaldi Lighting

Castaldi Lighting

Oorsprong: Italië
Website: www.castaldilighting.me.uk

CASTALDI Lighting werd opgericht in 2011 uit de fusie tussen “Ing. Castaldi Illuminazione” en “Norlight”, twee gerenommeerde bedrijven in de verlichtingsindustrie. Deze bedrijven hadden met succes een prominente plaats (bijv Pharma industrie, ziekenhuis, etc.) verworven respectievelijk in de Outdoor en Indoor segmenten, met een bijzondere aandacht voor kantoorgebouwen, Retailing, openbare ruimtes, etc. en speciale toepassingen.

Castaldi en Norlight producten zijn het resultaat van de continue inzet voor Research & Development, licht design, kwaliteit en de controle over de productie processen om de meest uitdagende eisen van “op maat gemaakte” producties ook te volbrengen. De productie van de Vennootschap bevindt zich in Italië, gelegen ten noorden van Milaan (Cassano Magnago en Gallarate). Dankzij het volledig binnenshuis productieproces, de productkwaliteit en testlaboratoria, behaalt Castaldi Lighting de hoogste kwaliteit en prestatie-eisen.

Castaldi Lighting werkt internationaal samen met alle partners, architecten en ontwerp bedrijven en zo worden hun producten over ter wereld geïnstalleerd. Enkele voorbeelden: Abu Dhabi in de Ferrari World Park, in de Sky Tower Shams en bij de Cleveland Clinics, in Westminster University in Londen , in Zaha Hadid’s City Life woningen in Milaan, in het Italiaanse Space Agency in Rome, in het Atelier Renault Champs-Elysées in Parijs en op vele andere hedendaagse architecturale sites.

De onophoudelijke aandacht voor design is een onuitputtelijke kracht van de Castaldi Lighting producten. Dit doen ze door samen te werken met de beste ontwerpers, zoals Piero Castiglioni, Claudio Bellini, Alfonso Femia, Gianluca Peluffo, Habits,…!

Be-Lighting Concept is voor België en Luxemburg de exclusieve agent van Castaldi Lighting (= Castaldi en Norlight).

DOWNLOAD CATALOGUSSEN

Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, projecten en acties.