Over ons

In 2012, tijdens de opkomst van de LED op de professionele verlichtingsmarkt is ook het Be-Lighting Concept verhaal begonnen. Van bij de start concentreren wij ons volledig op deze nieuwe en fascinerende technologie.

Het is een technologie die snel evolueert: de LED wordt steeds krachtiger en ecologischer. Dankzij onze kleinschaligheid en flexibiliteit kunnen wij hier snel op anticiperen en passen wij in ons eigen productgamma, steeds de meest recente LED technologie toe.
Zo bent u zeker dat u altijd geniet van de meest efficiënte en energievriendelijkste LED oplossing die op dat moment beschikbaar is. Dit maakt van Be-Lighting Concept de ideale LED partner met een uitgebreid en up to date assortiment, altijd passief gekoeld!

Be-Lighting Concept doet meer dan alleen verlichtingsarmaturen ontwikkelen en verkopen! Wij werken op basis van bestaande plannen (Autocad, PDF of schets met hand) of door zelf ter plaatse te gaan om de situatie te analyseren, complete verlichtingsconcepten uit.
Dit doen we met ons eigen productgamma (inbouw, 3f-rail, opbouw, pendel,…) en in combinatie met de exclusieve Europese merken waarvan wij het agentuur voor België en Luxemburg bezitten nl.: Molto Luce, Exenia, Castaldi Lighting (= Castaldi + Norlight), Climar en NEKO.

Wij zorgen voor een volledig verlichtingsdossier met technische fiches, ingetekende verlichtingsplannen, lichtberekeningen, prijsofferte en technische ondersteuning, voor, tijdens en na het uitvoeren van de werken.

Wij streven ernaar om steeds een optimale verlichtingsoplossing uit te werken, afgestemd op de persoonlijke behoefte van elke klant en ieder project. Ook speciaal op maat gemaakte verlichting kan volledig intern worden ontwikkeld.

Be-Lighting Concept = Professionals in lighting technology

Onze Diensten

 • Verlichtingsconcept

  Voor het bedenken en uitwerken van een uniek en functioneel verlichtingsconcept bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven ernaar om voor ieder project de optimale verlichtingsoplossing te bedenken, afgestemd op de persoonlijke behoefte van elke klant en situatie.

 • Technologie

  Wij zijn gepassioneerd door technologie en volgen de ontwikkelingen in de verlichtingssector van dichtbij op! Bij Be-Lighting Concept is uw verlichtingsproject dan ook steeds uitgevoerd met de best mogelijke en meest efficiente LED technologie.

 • Maatwerk

  Hebt u een idee of zoekt u een specifieke oplossing dat u niet in ons standaard gamma kunt terugvinden... Dan kunnen wij dit volledig intern ontwerpen en fabriceren, volgens uw eisen.

 • Kwaliteit & Garantie

  Op kwaliteit besparen wij niet! Daarom werken wij voor onze LED armaturen enkel met onderdelen van de meest betrouwbare en bekendste LED partners. Zo geniet u standaard van 5 jaar garantie op al onze LED armaturen armaturen. Dit is ook geldig voor onze merken: Molto Luce, Exenia, Castaldi, Climar.

Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, projecten en acties.